Geluidhinder staat in de wereld als ergernis nummer 1 !!

In het leven krijgen wij dagelijks te maken met overlast door geluid. Mensen communiceren luid, verkeer schiet voorbij en nieuwbouw projecten stuiteren uit de grond. In ons druk bevolkt landje ontkom je hier niet aan. Een werkplek op een onbewoond eiland is dan een droom.

 

VERBETERING AKOESTIEK:

Wanneer we het over eilanden hebben pakken we de koe gelijk bij zijn staart. Steeds meer bedrijven streven in de 20e eeuw naar moderne technieken en uitstraling. Gerenoveerde panden, pakhuizen, fabrieken, etc.. worden omgetoverd tot nieuwe werkplekken van deze tijd.

 

Een kantoor met een industriële look is helemaal in, maar heeft ook zijn nadelen. Waar men vroeger installaties verborg mag men tegenwoordig alles zien.

Door het verdwijnen van het vertrouwde systeemplafond in combinatie met harde wand en vloer materialen ontstaat er in grote en kleine ruimtes een irritante nagalm. Deze nagalm of ook wel slechte akoestiek genoemd veroorzaakt veel stress en ziekte.

Voor een verbetering van de akoestiek hebben wij tegenwoordig een ruim pakket aan producten. Deze producten vindt u terug onder de map "Systeemwanden" en "Plafonds".

 

 

VERBETERING GELUIDSISOLATIE:

Naast een verbetering van het geluid hebben wij ook producten die het geluid weren. Een voorbeeld zijn onze kamerscheidende systeemwanden. Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenste afwerking en bijhorende geluidsisolatie waarde.

 

Systeemwanden (m.u.v. huurscheidende wanden) worden voornamelijk onder een bestaand systeemplafond geplaatst hierdoor kan er geluidsovergang plaats vinden tussen het systeem en bouwkundig plafond.

Om geluidsovergang te verminderen verkopen en plaatsen wij ook geluidsbarrières. Deze geluidsbarrières of ook wel Sonorex genoemd zijn in meerdere isolatiewaarden verkrijgbaar.